Home > Products > Electronics & Electricity > Electronic Components > Display Parts

geleide vertoning  1
  • geleide vertoning  1

geleide vertoning

Model:UNI-654845
Brand:optioneel
Origin:Made In China
Category:Electronics & Electricity / Electronic Components / Display Parts
Label:LED display , volledige kleur gele , geleide vertoning
Price: US $1200 / sq.m
Min. Order:1 sq.m
Inquire Now Add to Basket

Member Information

Detail

Shenzhen uniview led co., ltd

Free MemberGuang Dong - China
Live Chat:Last Online:04 Sep, 2012

Product Description

Unieke vereisten van de LED-display voor commerciële reclame
De LED-display voor commerciële reclame is aangepast voor de bedrijven die betrokken zijn bij buiten advertentie. Het is geschikt voor de commerciële reclame spelen in outdoor omgeving. Volgens de fundamentele eisen heeft het de volgende belangrijkste technische kenmerken:
Veeleisende sterke bescherming. Allermeest naar de LED-displays voor commerciële advertentie outdoor omgeving worden geëxploiteerd, zij moeten werken goed onder de extreme weersomstandigheden of voorwaarde, daarom moet er sterke vermogen van waterdicht en bescherming tegen sterke wind, donder, bliksem, hoge temperatuur, lage temperatuur en corrosie.
Lange tijd lopen. De LED displays voor buiten advertentie worden meestal uitgevoerd vanaf 6 uur in de ochtend tot middernacht zonder een pauze.
Lange levensduur. Maximaliseren van het voordeel van de klanten, moeten de LED displays hebben een lange levensduur van 5 tot 8 jaar in algemene, of zelfs nog langer.
Energiebesparing. De gemeenschappelijke LED-display verbruikt veel van elektriciteit, als het werkt zonder goede opslaan maatregelen, de operationele kosten van elektriciteit zeer hoog zullen. Geen reclame bedrijven zou graag zien dat gebeurt.
Hoge helderheid. Met name de toeschouwers moeten zien de afbeelding op de LED display duidelijk in de zon op een bepaalde afstand, zodat de helderheid van het beeldscherm hoog genoeg moet.
Brede kijkhoek. De LED-display nodig om te verhogen attractie voor kijkers en voorbijgangers, brede het bekijken hoek te vangen de aandacht van elke voorbijganger van 10 meter tot 1000 meter.
Uitstekende uniformiteit en stabiliteit voor foto's. Veel advertenties zijn toonde in de weg van foto's, zodat de foto's moeten gelijkmatig worden aangetoond en stabiel op de LED-display.
Goed uiterlijk voor lang. De LED-display moet lang in een goede uitstraling behouden en voorkomen dat snel erger door het effect van licht verval en kleur fading.
Technische oplossing voor commerciële advertentie
Op basis van de bovenstaande unieke vereisten van de LED-display voor commerciële advertentie, wordt onze technische oplossing weergegeven als following:
Met behulp van super-high helderheid LED lampen met brede het bekijken hoek en lage drijvende current,the LED display is ontworpen om te werken in de onderbelaste voorwaarde, zodat het lang kan worden gebruikt en ondersteund met brede het bekijken hoek en energiebesparing.
Met behulp van de constante huidige LED ICs rijden met huidige gain control, het licht verval van LED-lampen te handhaven van een stabiel helderheid kan worden gecontroleerd, de helderheid en stroomverbruik kan ook in andere tijd automatisch worden aangepast. Deze technische maatregelen blijft de LED display stabiel werken en de helderheid instelbaar tot het verlengen van de levensduur en energiebesparing.
De pixelgrootte van onze LED-display voor buiten advertentie hebben een bereik van PH10、PH10 + 、PH16、PH20、PH20 + 、PH25、PH25 + 、PH30、PH30 + etc,to voldoen aan het bekijken bereik from10 meter to1000 meter voor de afbeelding van de reclame op de LED-display.
Met behulp van onze pixel voor pixel helderheid en kleur correctie techniek, kunnen de helderheid en het Chroom van de LED-display worden aangepast ter plaatse door een periode van tijd. Deze maatregel kan houden de continue uniformiteit van de helderheid en chroom van de LED-display, en zorgen de LED-display werken in goede omstandigheden voor een vrij lange tijd.
Met behulp van schakelaar power supply met PFC (Power Factor Correction) aan verbetering van de efficiëntie van de voeding en de energie besparen.
Gecombineerd met speciaal ontworpen bedieningscircuit, kunt onze controle systeemsoftware controleren de temperatuur, de helderheid, de statusgegevens van de LED-display. Hierdoor kunt u de distributie en het gebruik van stroomverbruik geschikter te realiseren van energiebesparing.
Verwerkt met onze speciale hoekgetrouwe coating,the PCB circuit boards worden genezen in een doorzichtige beschermende laag, met een uitstekende isolatie en bescherming mogelijkheid tegen vocht, elektrische lekkage, schok, stof, chemische stoffen, corrosie, UV, veroudering, elektrische corona, extreme temperaturen en andere eigenschappen.
Met behulp van overeenstemt met IP65 standaard kasten en decoratieve bescherming vak, kan de LED-display goed werken in extreme weersomstandigheden.
Met speciale ontwerpen om te scheiden van drijvende ICs en LED kunnen lampen op de PCB, thermische radiator, luchtstroom, ventilatie en airconditioning, de LED-display blijven werken in een geschikte temperatuur staat.
Bescherming van donder en bliksem. Kiezen van de beroemde internationale merk van anti-lightning apparaat te elimineren van het vóórkomen van donder en bliksem schok voor de LED-display
Systeem diagrammen
De volgende zijn de topologische diagram van de LED display systeem en de verbinding blokdiagram van kasten.
Geeft als resultaat:
We doen ons best om te dienen onze elke klant het beste dat we kunnen.
Wij zullen u restitutie voor artikelen dat is teruggezonden binnen de 7 dagen van u ontvangen, om welke reden. Een volledige terugbetaling zal worden gegeven als er items worden in hun oorspronkelijke staat geretourneerd.
Goederen die is van beschadigde of ontbrekende onderdelen wordt niet terugbetaald.
Kopers zijn verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten met juiste verpakking.
Op de artikelen worden ontvangen, zullen wij u onmiddellijk terugbetalen.
Garantie & onderhoud:
Wij bieden 1 maand vervanging en 12 maanden onderhoud garanties. Items kunnen worden vervangen tijdens de eerste maand of gehandhaafd voor het eerste jaar.
***** Kopers zijn alleen verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten voor garantie items.(In de meeste gevallen, koper zal alleen hebben om terug te keren het probleem onderdelen in plaats van het gehele pakket.).
Voor de artikelen te retourneren, zorg ervoor dat je onze (van de verkoper) afzender, en schrijf "gift" op het blad detail levering. Gebruik regelmatig postal service en stuur ons het tracking-nummer. Zodra we de artikelen ontvangen, wij repareren of ruilen ASAP

Payment Terms:TT/LC/DP/DA
Embed HTML Code:http://www.youtube.com/watch?v=6FYmgARx16I

Product Image

geleide vertoning  1
Img 1

Send Inquiry to this Member

Shenzhen uniview led co., ltd

Bldg.A, Uniview Park, Langqin Road (SZ Clothing Base), Baoan District, Shenzhen, China

Phone:
86-755-33581900
Fax:
86
Contact:
Jack (Sales Manager)
Mobile:
18651719829

Related Products of this Company

This member assumes full responsibility for the content of this listing. DIYTrade accepts no responsibility whatsoever in respect of such content.
To report fraudulent or illegal content, please click here.

China Suppliers Quick Searching:

Display Parts Made In China Products

,  

Display Parts China Suppliers and China Manufacturers