Home > Products > Office Supplies > Office Equipment > Shredders and Cutters

Anhui makine kartë Kërkimit th 1
  • Anhui makine kartë Kërkimit th 1

Anhui makine kartë Kërkimit th

Model:32
Brand:Ying Ming
Origin:Made In China
Category:Office Supplies / Office Equipment / Shredders and Cutters
Label: -
Price: ¥8500 / pc
Min. Order:1 pc
Inquire Now Add to Basket

Member Information

Detail

NANJING KAMENG SMARTCARD Co., Ltd.

Free MemberJiang Su - China
Live Chat:Last Online:11 Jan, 2021

Product Description

Shenzhen Xinwang Co Cheng Teknologjia, Ltd XW Nanjing Dega deri Produkte
thenlogic Shenzhen XinwangChenDa Co, Ltd
Xinwang britanik modele Mingshi futur dhe shitjet e rastit
★ lloj mesme zyra e konfeti, makine thyer kartë
                                                                           Modeli: 302 Seria
Modeli: 302 lloj kartë seri prishur (letër) makinë
 Features:
    kontrollit ① automatike, sensor fotoelektrik;
    ② automatikisht në kartën, mbyllje automatike, mbrapa manual të kartelës;
③ Kaka, kartën e mbeturinave kuti e plotë të kartave dhe nuk ishin mbyllur dyert e treguar;
④ projektuar posaçërisht për të përmbushur mjedis të qetë, përdorimi i sistemit të ultra-qetë;
⑤ për të përmbushur kërkesat e mjedisit, mund të zëvendësojnë përdorimin e kartelës kuti të mbeturinave;
⑥ trajtim të veçantë me mjet kombinim fortësi të lartë (gjermanisht importi Checa kreu) mund të jenë prodhime të thyer, letër clips, kunjat, IC card dhe një numër të vogël të disqe kompjuteri.
Parametrat tek :
kartë Modeli prishur (letër) rezultatet
(Mm) importin
Gjerësi
(Mm) kapaciteti Broken kartë (fletë) Kapaciteti i copëtuar letre (faqe) Power / Voltage
kuti W / V kartë kapacitet (L) Dimension (mm) Pesha (kg)
302 3,8
1,9 2403-619-21
12-14
19-21 550/230
470/230
30
 390 × 280 × 640 18,5
302cc 3,8 × 30
1,9 × 15 05/02 14-16
10-11 550/230
 20
302
Mund të jetë i prishur CD 18,5 5,8 5-725-27
 
Rasti Shitje:
① 302CC (3.8X24mm) dhe 502 (1.9X15mm) Republika Popullore e Kinës Ministria e Sigurisë Publike është në përdorim.
② 302 (5.8mm) e Ministrisë së Industrisë Kimike Institutit të Kërkimeve, raporti kombëtar kimike në një kohë-konfidenciale.
③ Çlirimtare Popullore njësi blerjet e ushtrisë një numër i madh i 302CC (1.9X15mm) shredder për një numër të madh të dokumenteve të fshehtë ushtarak në kohën e duhur.
④ 502 (3.8X24mm) të sistemit bankar.
⑤ 502 (5.8mm), Publike Transportit dhe Autoriteti për kryerjen e licencës e drejtuesit e mbeturinave konfidenciale.
Adresa: Pukou Qarkut, Pearl River re e qytetit, në një shtëpi ideale
Tel: 15950591750 / 18913315105 Zhang
Website: http://www.cnszxw.com E-mail: cnnjxw@126.com

Product Image

Anhui makine kartë Kërkimit th 1
Img 1

Send Inquiry to this Member

NANJING KAMENG SMARTCARD Co., Ltd.

West Pearl River town of Zhu Quan Pukou 10

Phone:
086-025-66686259
Fax:
86
Contact:
Mr.Zhang (Manager)
Mobile:
18114809667

Related Products of this Company

This member assumes full responsibility for the content of this listing. DIYTrade accepts no responsibility whatsoever in respect of such content.
To report fraudulent or illegal content, please click here.

China Suppliers Quick Searching:

Shredders and Cutters Made In China Products

,  

Shredders and Cutters China Suppliers and China Manufacturers