Home > Products > Agriculture & Foods > Gardening > Flowers & Plant

RAINBOW ROSES 1RAINBOW ROSES 2RAINBOW ROSES 3
  • RAINBOW ROSES 1
  • RAINBOW ROSES 2
  • RAINBOW ROSES 3

RAINBOW ROSES

Model:ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!
Brand:ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Origin:Made In Netherlands
Category:Agriculture & Foods / Gardening / Flowers & Plant
Label:ROSES , RAINBOW , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
Price: €6 / pc
Min. Order:8 pc
Inquire Now Add to Basket

Member Information

Detail

MAKKE

Free MemberCyprus
Live Chat:Last Online:20 Apr, 2023

Product Description

 ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 



Η μαγεία των χρωμάτων, πάντα διεγείρει την όραση και αγαλλιάζει το πνεύμα. Αφυπνίζουν γενικά όλες τις αισθήσεις, μεγαλώνουν τη συναισθηματική επίδραση, πολλές φορές προκαλούν ερεθισμό και έλξη, αυξάνουν τους σφυγμούς και τους παλμούς της καρδιάς. Αυτές είναι ενίοτε οι επιδράσεις των χρωμάτων, βλέποντας τα μεμονωμένα. Φανταστείτε την αντίδραση που προκαλεί ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων στο ίδιο αντικείμενο, στην ίδια εικόνα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσουμε ότι μπορούμε τώρα να σας προμηθεύσουμε το καλύτερο, πιο όμορφο και πλέον εντυπωσιακό τριαντάφυλλο στον κόσμο! Ένα τριαντάφυλλο εισαγόμενο, που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί και το οποίο αφήνει όλους με το στόμα ανοικτό!

Όλα τα χρώματα της ίριδας, συνθέτουν ένα απίστευτο ρόδο, σε ένα πανέμορφο συνδυασμό, γι’ αυτό και το μοναδικό όνομα που θα μπορούσε να πάρει αυτό το θαύμα της φύσης, είναι «ουράνιο τόξο» (rainbowrose)!

Παραγγείλετε έγκαιρα (τουλάχιστον με 5 μέρες προειδοποίηση) τη δική σας ανθοδέσμη, με ελάχιστο αριθμό τα 8 τριαντάφυλλα, προς 6 ΕΥΡΩ το καθένα, για να εντυπωσιάσετε και εσείς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε πληρωμή (με τους τρόπους που αναφέρονται στο ContactUs) και την ημέρα που θέλετε, θα σας παραδώσουμε την πιο πολύχρωμη και πανέμορφη ανθοδέσμη που είδατε ποτέ!

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ δώρο, ιδανικό για επέτειο, γενέθλια, γιορτή, Χριστούγεννα κλπ. Θα τους τρελάνετε όλους!!! Μη χάσετε αυτό το προϊόν, όσο είναι διαθέσιμο…


Product Image

RAINBOW ROSES 1
Img 1
RAINBOW ROSES 2
Img 2
RAINBOW ROSES 3
Img 3

Send Inquiry to this Member

MAKKE

P.O.Box 24282 Nicosia CYPRUS

Phone:
00-357-99661212
Fax:
00-357-22304932
Contact:
MARIOS ATALIOTIS (manager)
Mobile:
661212
This member assumes full responsibility for the content of this listing. DIYTrade accepts no responsibility whatsoever in respect of such content.
To report fraudulent or illegal content, please click here.

China Suppliers Quick Searching:

Flowers & Plant Made In China Products

,  

Flowers & Plant China Suppliers and China Manufacturers