Home > Products > Industrial Supplies > Construction Machine

Kips calciner  1Kips calciner  2Kips calciner  3Kips calciner  4Kips calciner  5
  • Kips calciner  1
  • Kips calciner  2
  • Kips calciner  3
  • Kips calciner  4
  • Kips calciner  5

Kips calciner

Model:-
Brand:-
Origin:-
Category:Industrial Supplies / Construction Machine
Label:Kips calciner
Price: -
Min. Order:-
Inquire Now Add to Basket

Member Information

Detail

Product Description

 Kips calciner 

Kodused ise arenenud voolu kaltsineerimisaste seadmeid. Tervele vertikaalne silinder, põhja vertikaalne võll katkise seadmega seotud mootor, mille tulemuseks on rotatsiooni ühe külje alaosa sööda, teiselpool söödu alumine osa kuuma õhu ülaosas materjal lõksu gaasi-solid Pärast eraldamist masinad transporditakse punkritest. Põhimõtteks on: kiire segamine materjalid ja kuumad gaasid ahjus toodab axial rotatsiooni nii, et kiire soojusülekande materjal ja soojuskandja eesmärgi saavutamiseks kipsi dehüdratsioon, selline lähenemine võib nimetada ka Swirl kaltsineerimisaste. Omadused on: pidev töö, soojusvahetus kiirus, söötmist toitmine ainult paar sekundit. Tehnoloogia on Kirde Ülikool erinevaid kuivatamine ja kuumutamine seadmed, mis põhineb nii arengu kaltsineeritud kipsi. 


Natural kipsi sisaldavaid pinnavees on tavaliselt umbes 4%. Tunnuste loodusliku kipsi, ettevõtte teadlaste ja laialdased uuringud, katsetamine ja arendamine. Originaal kuivatamine, kaltsineerimine etapist edasi reformiprotsessi. Nimelt SD Dynamic kaltsineeritud ahju täieliku neljast etapist: 1. Peksti. 2 kuivad. 3. kategooria. 4 kaltsineerimata. Esiteks läbi pinnavee ja siis tekivad mõned vee saamiseks hemihüdraat kipsi, seadme tootmisprotsessis kuivatamine ja kuumutamine protsessi sammult, nii et mitte ainult ei saada võimsamat hemihüdraat kips; vähendab ka seadmete investeeringuid kulud. Praktika on tõestanud, et üks samm protsessis kaltsineeritud kipsi näitajad on ületatud riiklikele standarditele. 


Protsess: 


Natural kipsi pulber (osakeste suurus umbes 124um) toidab feeder on kuiv, pritsimiseks, liigitamise, kaltsineeritud kaltsineeritud ahju SD funktsioon, gaasi kuuma õhu ahju kaltsineerimisaste Scottsdale segatud materjalidest teha kiire pidev kuivatamine pulbriks materjal ja hindamisel ning sisestada teine ​​samm dünaamiline kaltsineerimata, pärast 3-9 sekundit aega, et semi-kaltsineeritud kipsi. 


 


 


Kaltsineeritud kipsi pulber Test Results: ① paindetugevus: 2,8 ~ 3,2 MPa ② koagulatsiooni aeg: 4-7 minutit ③ tardumise aeg: 15 ~ 18 minutit 


Product Image

Kips calciner  1
Img 1
Kips calciner  2
Img 2
Kips calciner  3
Img 3
Kips calciner  4
Img 4
Kips calciner  5
Img 5

Send Inquiry to this Member

LIAONING DONGDA DRYING & CALCINATING EQUIPMENT CO., LTD.

CHINA SHENYANG TIANCHI 5-1 E-mail: mukden@aliyun.com

Phone:
86-024-23201036
Fax:
86-024-23201036
Contact:
Guan Yanguang (Manager)
Mobile:
13998171597
This member assumes full responsibility for the content of this listing. DIYTrade accepts no responsibility whatsoever in respect of such content.
To report fraudulent or illegal content, please click here.

China Suppliers Quick Searching:

Construction Machine Made In China Products

,  

Construction Machine China Suppliers and China Manufacturers